CAP/C Stakeholder Work Group Meeting August 4, 2016 10:00 a.m. – 1:00 p.m. Brown Building, 801 Biggs Drive, Room 104 Raleigh, N.C.

10:00 – 10:15 a.m.	Welcome and Introductions (15 min.)
10:15 – 10:45 a.m.	Communication Plan (30 min.)
10:45 – 11:15 a.m.	Review and discussion on due process (30 min.)
11:15 – 11:30 a.m.	Break (15 min)
11:30 a.m. – 12 p.m.	Review and discussion on EPSDT (30 min.)
12 – 12:30 p.m.	Review and discussion on Key items on CAP C service (30 min.)
12:30 – 12:45 p.m.	Time for other issues (15 min.)
12:45 – 1:00 p.m.	Next steps (15 min.)

Adjourn